Älskar sex i alla dess former

Kvinna Älskar sexHej jag är en kvinna på 41 år och älskar sex i alla dess former. När jag vaknar upp på morgonen tänker jag på sex, även under lunchen på arbetstid tänker min hjärna endast på sex och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ibland när min chef kommer in och vill prata brukar jag drömma mig i väg till en säng med honom i den…han smeker mig långsamt medan jag greppar tag om hans styva kuk och börjar runka den sakta men säkert. Jag kan känna hans kuk pulsera och växa i min hand medan han stönar i mitt öra och berättar hur mycket han vill knulla min trånga fitta. Jag känner hur mina trosor blir helt våta och fittsaften rinner ner för benet. Jag låter han sakta tränga in i min fitta och jag njuter till max när han juckar in sin kuk i mig. Till slut knackar det på min dörr och jag vaknar till och inser att allt bara var en dröm.

Hoppas jag fick din sköna kuk att stå, om du har lust att skriva en rad tveka inte. Nästa gång kanske det är du och jag som har sex?

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *