BBW söker efter FWB för återkommande träffar

BBW-kvinna som efter många år på vift återvänt till hemstaden. Har dock märkt att mitt liv inte ser ut som mina barndomsvänners med man, hus, barn och familjemys.

Jag vill fortfarande ha ut mer av livet…. Bus, flirt, sällskap, vänskap, middagar, utgång och regelbundenhet utan krav. Jag är och har alltid varit kräsen med vem jag träffar härifrån, men känner att det hade varit trevligt att träffa någon som söker samma som jag. Jag har en stor social förmåga och ser gärna att du också har det. Av erfarenhet har jag lärt mig att det är svårt att lösa logistiken för träff med personer som redan är i relation/är gifta och det spontana försvinner, varför jag också av den enkla anledningen aktivt har gjort valet att inte svara dessa män (som säkert är helt fantastiska).

För övrigt har jag skrivit lite om mig själv och vad jag gillar och söker i min presentation, som jag tar för givet att du har läst innan du skriver till mig 🙂

Jag hoppas vi hörs

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *