Gift kvinna söker en extra man

Gift kvinna med runda fina bröst
Hej, Jag är en gift kvinna på 39 år och har en mycket förstående man. Eftersom jag har ett stort behov av närhet, komplimanger och uppskattning (vilket jag visserligen får av min man men skulle tycka att det vore härligt att även få det av en annan man).

Så söker jag nu en extra man som kan förgylla min tillvaro. Se och uppskatta mig som människa och kvinna, och bli min vän, även bli vän med min man. Den jag nu söker skall vara mellan 30 – 50 år och du MÅSTE vara SINGEL. Jag vill att vi ska kunna träffas ofta så du får inte bo för långt bort från mig. Jag bor i Lidköping så du ska bo max 5 mil från mig.

Sen till den sexuella biten så vill jag att den ska få växa fram vi ska först få ett visst tycke för varandra och allt måste stämma. Sen när vi väl är där och vi är redo för att börja vår sexuella relation så ska även min man vara med så du får inte ha några som hels bekymmer att vara nära en annan naken man. Skulle du vara bisexuell så är det helt ok men det är inget krav att du är det. Vår första kontakt blir över chatt / meddelanden med byte av foto mm. Sen så får vi se hur vi går vidare.

Hur ser jag ut då. jag är 1.77 lång smal med normal kroppsbyggnad och mörkhårig. Jag vill inte att du är överviktig utan även du ska ha en normal kroppsbyggnad. Till sist till er alla andra som inte respekterar mina önskemål eller som inte är SINGEL, bor för långt bort eller endast kan skriva en massa snusk ni kan inte räkna med att jag skriver tillbaka utan ni väljs bort direkt.

kram och hör av er.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *