Gift kvinna söker fast älskare

gift kvinna med stora bröstJag är en gift kvinna i ett cuckoldförhållande som längtar efter mer närhet och sex än vad jag just nu får på hemmaplan. Med min man får jag sex kvällar på helger och det är allt som hemmasituationen tillåter.
Med min mans samtycke söker jag därför efter en fast älskare som vill ge mig det jag saknar, en man som åtrår mig och längtar att träffa mig, som vill klä av mig, duscha tillsammans med mig, kyssa mig, vara naken med mig, ha sex i sängen, på köksbordet, på mattan i vardagsrummet gärna en hel natt.

Du är 50-65 år, har praktiska möjligheter och inte minst vilja och förmåga att ha sådant längre förhållande med mig.
Tar dig tid att presentera dig och dina önskningar utförligt efter en första kontakt här.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *