Kvinna söker en extraman

Kvinna sökerÄr en kvinna som söker en extraman för att prova min fantasi om att bli omhändertagen av två män samtidigt, min man och en extraman. Vad jag söker mer framgår av profilen min.

Det här är ingen annons för en träff här och nu. Jag vill knyta kontakt med en lämplig man där ev träffar sker sedan vid tillfälle vi bestämmer senare.

En första träff kommer inte att ske hos oss, utan hos dig eller nåt ställe som du ordnar. Så berätta det redan i svaret om du har sådana möjligheter.

Jag skriver att träffar kommer att ske när jag är ledig och avslappnad. I klartext betyder det HELGER. Vi har båda jobb att sköta mån-fre. Det innebär att dagtid vardagar är uteslutet, men jag är heller inte intresserad av nåt nattsuddande när jag ska upp och jobba dagen efter. Så det är helger som gäller

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *