Kvinnlig vän med nyfikenhet på tjejsex

nyfikenhet på tjejsexHej på er underbara kvinnor/tjejer .Jag vill träffa en nyfiken, lekfull, openminded tjej som antigen är helt bisexuell eller bara binyfiken. Vill att vi ska kunna umgås utanför det sexuella planet, vill ha dig som vän med förmåner 🙂 Finns du här? Inom sex gillas slick, pull, smek mm. Jag söker dig KVINNA som vill lära mig mer om den sensuella, fina delen av bdsm inte ute efter disciplin och förtryck utan mer om att vara UG/DOM och bondage. Kram

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Söker trevlig tjej för njutningsfullt ligg

njutningsfullt liggHej! Jag söker en fräsch och trevlig tjej, ålder 20-30, som är intresserad av att ses och njuta tillsammans. Tänker mig att vi först pratar via kik för att se om vi vill samma saker i sängen samt om vi klickar. Sedan ses vi nånstans och tar ett glas vin kanske för att gå hem till mig och fortsätta kvällen.

Ligget tänker jag mig kan innehålla lite av varje, viktiga är att vi båda får njuta. Jag gillar oralsex, gärna med kommunikation. Gillar när min sexpartner vågar säga vad den vill ha och att den gillar när jag säger vad jag vill ha. Hör av dig om du tycker detta låter intressant! Jag är en mysig, snäll och in lyssnande person men är inte ute efter något varaktigt.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Vill utforska mina och dina fantasier inom tjejsex

naken kvinna med fantasier inom tjejsexVill så gärna träffa en tjej att utveckla någon sorts sexrelation med. Jag är väldigt diskret och vill att det som händer skall stanna mellan oss. Vill att vi ska kunna dela våra allra djupaste fantasier med varandra. Jag är öppen och inte rädd för att ge det du ber om. Har lite erfarenhet av tjejsex men den erfarenheten jag har räcker gott och väl för att veta att jag vill ha mer!

Alla åldrar går bra för mig, bara attraktionen och viljan finns. Tycker väldigt mycket om att använda min tunga, överallt. Skriv gärna lite om vad du söker och vad du vill göra med mig, hoppas på att vi kan göra det till verklighet!

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Nyfiken söker en härlig tjej att njuta med

tjej att njuta medHej, jag är en tjej som är sjukt sugen på att hitta en tjej man kan leka och njuta med ibland. Min sambo är helt okej med detta men han skulle gärna vilja vara delaktig på ett hörn men är absolut inget måste. Om han är med tittar han antingen på eller så har han sex med mig och rör inte den andra kvinnan. Det finns inga krav på erfarenhet eller inte och inte heller vilken ålder du ska vara. kram! 🙂

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Vill träffa en kvinna

träffa en kvinna för tjejsexVill träffa en kvinna som kan tänka sig att ta ordentligt hand om mig, ge mig mycket uppmärksamhet och sköna orgasmer. Jag är nybörjare på detta så du får gärna vara lite erfaren men inget krav.
Åldern har inte heller någon betydelse.

Bröst är något jag tänder otroligt mycket på. 😉
Om du finner mig intressant så får du gärna skriva en rad eller två. Om vi fortsätter vidare till KIK vill jag ha snabb verifiering där, och sen – snälla skriv bara om du är seriös och faktiskt vill träffas på riktigt.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Jag vill bli förförd av kvinna

bli förförd av kvinnaJag har länge varit nyfiken och drömt om att bli förförd och ha sex med en annan kvinna. Dessvärre har inte tillfället uppstått samt att jag är lite för blyg. Jag söker således efter en erfaren kvinna som vill förföra mig och visa mig denna okända värld. Du får gärna vara mycket självsäker och ha kvinnliga kurvor. Jag välkomnar sensuellt hångel som utvecklas vidare.

Hör gärna av er.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Önskar att Dejta en tjej!

kvinna vill Dejta en tjejJag är, ärligt talat, så innerligt trött på män efter en mindre trevlig separation och flytt. Samtidigt känner jag mig ensam och tycker att livet är lite grått och trist utan känslomässig och fysisk närhet. Tänker mig därför att det är dags att göra slag i saken jag tänkt på i omgångar länge och dejta en tjej ”på riktigt”. Klart tveksam om det här är rätt forum för att hitta denna någon men hoppas bli motbevisad! Hör gärna av dig!

Tjej i par är helt okej, under förutsättning att du har din partners tillåtelse att göra saker på egen hand. På sikt kanske din kille kan vara med i någon form men om det bara handlar om trekant eller att du inte får göra något utan honom är det bättre att ni lägger tid på någon annan.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Större tjej söker kvinnlig kk

söker kvinnlig kkHejsan, jag är en större tjej som letar efter en kvinnlig kk, jag vill att vi ska kunna ses återkommande. Söker inga engångsligg. Om mig då, har g-kupa på brösten, en charmig personlighet och är söt överlag. Piercad och tatuerad om det är ett plus. Jag kan dansa lite magdans, kan säkert få dig att skratta (en av mina bästa kvalitéer är mina dåliga/bra skämt), kan skriva poesi och noveller och kan även teckna och måla samt lite annat. Studerar för tillfället. I sex är jag flexibel, jag gillar en hel del, allt från vanligt sex till bdsm-sex. Det vore perfekt om du vore som jag och öppen för både och.

Dock är mitt huvudmål att båda parter har det så skönt som möjligt (även när man har bdsm-sex) om du förstår vad jag menar.

Om dig då; Du är helst inte alldeles för gammal, alltså över 50. Men har du en charmig personlighet och så så kan jag givetvis göra undantag. För mig är det viktigast att vi klickar på ett vänskaps och sexuellt plan än att du är en superhet tjej – alla människor är vackra oavsett hur de ser ut för mig. Sen ska väl erkänna att jag är en svag människa för fina ögon och händer. 😉 Tycker du det låter intressant? Skriv iså fall till mig 🙂

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Söker en sensuell kvinna för träff

sensuell kvinna för träffHej, Jag söker en trevlig och sensuell kvinna för en regelbunden och tillitsfull långvarig relation där vi tillsammans utforskar varandras kroppar mellan lakanen, dricker vin i soffan till en film och blandar prat med skratt under långa kvällar.

För mig är det viktigt att vi klickar tillsammans och jag lägger mer än gärna tid på att bygga upp en vänskap oss emellan. Sexuellt är jag inte extrem men vill ha in lite spänning, flört och passion i sängen med en kvinna.

Utseenden hos dig spelar ingen roll – det viktiga för mig är att vi klickar och år attraherade av varandra. Jag har sedan tidigare erfarenhet av sex med kvinnor, det är inte nödvändigt att du har det.

Nyfiken?

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Undergiven kvinna söker Dominant kvinna

naken Undergiven kvinna söker dominantJag är en erfaren undergiven kvinna som uppskattar, bondage, fysiska övertag och dov smärta i form av till exempel handsmisk, örfilar och flogging. Jag söker en kraftfull, varm, vänlig, driven, verbal, intelligent och erfaren Dominant kvinna som delar mina kinks. Skriv till mig och visa att du förstår vad BDSM innebär i form av omhändertagande, riskmedvetenhet och kommunikation.

Berätta även lite om dig själv som person. Får jag ett sådant brev lovar jag att svara! Jag är INTE intresserad av: blod, el, kiss, bajs, förnedring, regler och straff, slavinneträning eller skarp smärta som rotting.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!