Längtar efter en kåt kvinna

naken kåt kvinnaLängtar efter en mjuk varm och kåt kvinna som vill njuta tillsammans med mig. Börja med lite chat för att sen träffas för en promenad eller fika. Erfarenhet inte viktig men i alla fall kåt och sugen på att njuta av en kvinna. Jag tycker om att slicka fitta och leker gärna länge. Är du en dominant kvinna så är jag mer än gärna din slyna. Vill du ha en man med så delar jag med mig av min. Han får oss båda att njuta och komma tillsammans. Är du i ett par så kan vi träffas själva först. Sen kanske våra män kan vara med om det klickar.

Bor i Blge men har stuga i Härjedalen och är i Gävle ibland. Skriv gärna om du är sugen….. jag är det!

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *