Träff med en oerfaren kåt tjej?

blond oerfaren kåt tjejHallå! Jag söker en trevlig tjej från Stockholmsområdet som vill byta lite bilder först och se om man klickar 🙂 Verifikation är viktigt innan utbyte då jag helst inte vill skriva med Bengt 63. Använder mig utav kik 🙂 Jag har inga specifika preferenser mer än att du ska ta hand om hygien och vara hel och ren, och gärna i åldersspannet 20-30. Fördel om du gillar att vara fysiskt skriv men inget krav utan vill se om man kommer överens först och främst! Jag själv är helt oerfaren när det gäller sex med tjej.

Tjejlekar
Om du gillar…eller vill testa för första gången…
Slick
Smek
Fontän
Fisting
Dildos
Strapon
Muspussar
Dubbeldildo
Magic Wand
Dildomaskin
…då får vi det troligtvis skönt tillsammans. Finns du? Puss!

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *