Önskar mig en långvarig knullkompis

Jag söker en man i åldern 30-44 år för en långvarig knullkompis relation. Du förstår att ledorden för vår överenskommelse är respekt, närhet, lojalitet, lyhördhet och kommunikation. För att vi ska klicka och vara på samma nivå tycker du om normalt sex.

Du bör vara äventyrslysten och öppen för sex på annan plats än i sängen med. Analsex går bort och kommer inte hända hur mycket du tjatar. Du respektera att jag inte vill bli sprutad i munnen och att jag sväljer inte. Jag tar häller inga sprut i ansiktet. Du ska vara bekväm med att kunna använda kondom när det behövs.

Vi gör saker som att se på film mysa i soffan gå på bio laga mat tillsammans. Kramar, kyssar pussar och smek är en stor del i våra träffar. Kravet för våra träffar är inte sex MEN sex kommer det troligen bli en massa. Du är som jag singel och kan träffas ofta. Flera gången i veckan ibland kanske varje dag ibland kanske mindre. För att det ska funka bör du bo nära mig så vi lätt kan ta oss till varandra och det är i Stockholm gärna söderort.

Vi tar oss försiktigt fram och lär känna varandra ordentligt vilket betyder att penetrationen kommer efter några träffar. Vi bygger något långvarigt och hållbart för båda.

Jag ser framemot ditt svar. Tanke igenom det noga jag blir inte imponerad av din penis storlek utan jag tänder på dig och hur du är.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *