Se henne ha sex med annan man


Hej För att undvika missförstånd läs hela annonsen och ta fasta på vad vi faktiskt har skrivit när det gäller vad vi söker och villkor.

Så här är det vi är ett par han 38 och hon 28 år som tillsammans har ett perfekt tillfredställande kärleksförhållande. I vårt förhållande som i de flesta andras har vi mycket sex. Sex är för oss är något vi har i vårt förhållande med oss två. Vårt sex är sådant som de flesta håller på med hemma i sovrum, kök, vardagsrum och på andra platser i och för sig. Vi har alltså inte bara sex i sängen utan det händer vi leker sex till exempel i hissen. Bland lekarna hittar vi att hon är rejält slampig och ställer upp på nästan vad som helst vilket kan innebära en hel del! Vi gillar alltså det mesta när det gäller sex men säger att det absolut finns massor av avarter.

En av hennes hemliga (inte nu längre) fantasier är att hon som tjej blir uppraggad eller liknande tagen av äldre man och då nästan tvingas till sexuella handlingar som hon inte alls tänkt sig men gör utan invändningar som att hon inte förstår bättre än att säga nej. Han tycker om erotik och sex som de flesta män men till skillnad till andra lyssnar och rättar sig han efter hennes önskan och gränser.

Nu till vad han tänkt sig med denna annons och hon som behagande kvinna givetvis gett klart tecken till! Han önskar höra henne ha telesex med man med normala sexuella läggningar som är socialt väl utvecklad. Tänk på att det är inte bara du som ska få telesex utan du har med ett par att göra och för att det ska vara intressant för oss alla måste du ha förståelse om att det gäller att både kunna ta för sig och leverera. De här lekarna med oss kan givetvis planeras, du pratar med honom och därefter henne samt vi ringer dig.

Vi vill ha/få kontakt med män som skriver sex med både henne och honom om henne. Han har fantiserat om att se henne ha sex med annan man och det handlar om att hon visar brösten och fittan samt att hon en mycket kort stund runkar och suger en rejäl kuk. Observera hon har inga egna fantasier om andra män utan är som vilken normal kvinna som helst i ett kärleksförhållande 100% nöjd med den ljuvliga starka man jag har i livet.

Hennes önskemål med detta är att sexuellt behaga sin man, och därmed kan hon tänka sig upphetsa sin man genom att vara den slampiga tjejen. Det är på min mans villkor vi gör dessa handlingar. Vi vet att du inte är yngre än henne själv och vi har inget emot att du är äldre än oss. Kraven på dig som väl socialt och pålitlig ren människa är högt ställda.

Skicka meddelande till oss och beskriv utförligt om dig själv. Så om du vill chatta, skriva sex med oss eller att vi ringer dig så hör av dig.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *