Snuskiga fantasier om dig som är chef ;)

Jag fantiserar om dig som är Chef / personalansvarig som precis som jag är kår 24/7.. Jag fantiserar om att vi jobbar för dig. Var du och jag busar på arbetstid, vi smyger in på toa, andra utrymme eller ditt kontor. Där ger jag dig en härlig bj så du blir stenhård, sen trycker du in kuken i mig och lägger av en riktigt skön sex. Vi har skön sex ihop. 😉 Det är mitt drömscenario, jag är så kåt vart enda dag. Min fitta behöver skön kuk varje dag.

Och vem skulle misstänka oss? ingen jag ser ut som en man och alla tror jag är en man. Det är bara du som vet vad som döljer sig innanför mina byxor. 😉 Vad fantiserar du om?

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *