Söker en äldre kvinna eller par

naken kvinna söker en äldre kvinnaSöker en äldre kvinna, eller kanske ett äldre par för kåta möten. Mannen ska vara grov och hård, gärna gråhårig. Jag har färgat hår och tatueringar. Är helrakad och gillar att få massage och kanske lite smisk på fittan.

Gillar när mannen är maskerad. Kvinnan kan slicka mig och suga mina bröstvårtor, men jag är inte bisexuell så jag slickar endast på bröst. Tänder dock på när hon blir knullad. Hon får gärna vara undergiven, eller en aning dominant. Vilket som går bra.

Gillar att leka rollspelslekar och att bli nypt i bröstvårtorna. Gillar även att bli knullad hårt av kvinna med strapon framför en man. Vill testa att bli knullad och slickad av mannen och kvinnan samtidigt. Vill bli pullad med latexhandskar med, ett finger i rumpan med massor vaselin är väldigt skönt, eller om jag får en grov stor latexdildo i fittan.

Oavsett vill jag vara i centrum ;). Hihi.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *