Söker en dominant välutrustad bull

Jag söker en dominant välutrustad bull/älskare. Du ska vara medveten om att jag gör detta tillsammans med min man. Och dynamiken kommer av att alla är involverade. Ingen engångsföreteelse utan ett längre förhållande med återkommande träffar. Det gör inget om det ibland går längre tid mellan våra träffar. Bara vi har en pågående kommunikation.

I början kommer min man vara närvarande, för min säkerhet. Men han är införstådd med att det är du som äger mig helt och hållet när vi ses. Du bestämmer sedan vart när, hur och vad jag ska ha på mig (eller inte ha på mig).
Du behöver sköta din hygien, klä dig propert (inga joggingbyxor och trasiga t-shirts).

Om du vet att du inte kommer ha tid att träffa mig, kontakta mig inte. Om du är kortare än 185cm, kontakta mig inte.
Puss

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *