Söker en sensuell kvinna för träff

sensuell kvinna för träffHej, Jag söker en trevlig och sensuell kvinna för en regelbunden och tillitsfull långvarig relation där vi tillsammans utforskar varandras kroppar mellan lakanen, dricker vin i soffan till en film och blandar prat med skratt under långa kvällar.

För mig är det viktigt att vi klickar tillsammans och jag lägger mer än gärna tid på att bygga upp en vänskap oss emellan. Sexuellt är jag inte extrem men vill ha in lite spänning, flört och passion i sängen med en kvinna.

Utseenden hos dig spelar ingen roll – det viktiga för mig är att vi klickar och år attraherade av varandra. Jag har sedan tidigare erfarenhet av sex med kvinnor, det är inte nödvändigt att du har det.

Nyfiken?

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *