Söker en sexig tjej

Söker en sexig tjejJag är en sexig tjej som söker en tjej som också tänder på andra tjejer. Jag letar efter en tjej som vill ha återkommande träffar och gärna att vi kan umgås utanför sängen… Jag söker inte par för närvarande utan vill bara träffa tjejen om ni är ett par. Skriv gärna och berätta lite om dina erfarenheter och vad du vill uppleva om vi träffas. Jag hörs gärna på kik/ telefon för snabb verifiering då vi båda ska känna oss trygga att det är seriöst. Jag förutsätter att du har foto i din profil för att locka mitt intresse.

Jag har träffat tjejer tidigare…en del enstaka träffar men även haft mer långvariga relationer då vi träffats både i och utanför sängen med min mans vetskap förstås. Jag var runt 20 då jag träffade en tjej för första gången och det gav mersmak helt klart. Jag tänder på sexiga och feminina tjejer. Du är runt 30-45 och du behöver inte vara trådsmal då inte jag heller är det…bara sexigt med lite kurvor, men tänder inte på mulliga kvinnor tyvärr…

Hoppas du hör av dig och att vi kan träffas för återkommande träffar och njuta av varandra.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *