Söker ett par som vill ha extra sällskap

Sexig kvinna Söker ett parHej och välkomna till min annons! Jag söker ett par som vill ha extra sällskap och mys med en kvinna som mig i och gärna utanför sängen. Jag föredrar att ni letar efter bara tjejer men detta är inget krav utan krav är att ni har ett fast förhållande, gifta eller sambo sedan länge (inga kk eller nypar) och att ni har full förtroende för varandra. Jag vill ha det lätt, inga krångligheter och det ger mig trygghet.

Som person är jag ganska ungdomlig (passar inte precis i min ålder 😉 lätt att umgås med, gillar fest och skratt. Jag vill träffa smala icke håriga mellan ca. 29 och 45 år. Gärna ljusa ögon.

Är ni oerfarna, gör det inget, det löser sig. Bara ni inte är oskuld. Det är viktigt att båda ni och jag letar efter samma ”scenario” och på så sätt undviks tråkiga överraskningar. Vi tjejer njuter i centrum och han kan finnas runt omkring och sedan bli omhändertagen av oss. Detta kräver förstås mera detaljer angående hur långt är jag beredd att gå. Det tar jag via pm. Men iaf om jag träffar er så träffar jag alltid bägge två.

Jag jobbar heltid och håller på att flytta så träff med mig kräver planering. Jag bokar ingen sista minut träff och hoppas att det gör ni inte heller. Vill gärna ha återkommande träff om det klickar mellan oss därför ska avståndet vara rymligt för att det ska bli fungerande. Jag hade tänkt mig träffa ett par inom Södermanland eller avgränsande län. Kan tänka mig även lite längre bort om ni är jätte sexiga och om ömsesidigt intresse finns.

Vi kan börja med en fika på neutral mark och därefter om det blir flera träff, ska dessa sker hos ER. Hoppas faktiskt att det låter intressant!! Skriv mer än gärna om ni verkligen vill ses och om ni tycker vi tre har en chans.  Jag är inte så tråkig som jag låter 😉

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *