Söker kk i Hornstull

Hej!
Jag skulle vilja träffa någon skön person som bor nära mig för återkommande träffar. Att bara lätt kunna promenera över till varandra när lusten faller sig på. Gillar heta, närvarande, passionerade män med skön energi.

Vill träffa någon som är skön att hänga med både i och utanför sängen. Att ibland kunna hitta på saker och ha en mysig helkväll tillsammans, men att ibland också bara kunna komma över för en het snabbis. Extra plus om du tänder på att dela mig med fler män.

Jag bor Hornstull så ut söker dig som också bor här. Bor du inte i närheten så är det ingen idé att skriva, för just nu söker jag bara dig som är nära.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *