Söker trevlig tjej för njutningsfullt ligg

njutningsfullt liggHej! Jag söker en fräsch och trevlig tjej, ålder 20-30, som är intresserad av att ses och njuta tillsammans. Tänker mig att vi först pratar via kik för att se om vi vill samma saker i sängen samt om vi klickar. Sedan ses vi nånstans och tar ett glas vin kanske för att gå hem till mig och fortsätta kvällen.

Ligget tänker jag mig kan innehålla lite av varje, viktiga är att vi båda får njuta. Jag gillar oralsex, gärna med kommunikation. Gillar när min sexpartner vågar säga vad den vill ha och att den gillar när jag säger vad jag vill ha. Hör av dig om du tycker detta låter intressant! Jag är en mysig, snäll och in lyssnande person men är inte ute efter något varaktigt.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *