Söker undergiven kvinna

undergiven kvinna visar fittan
Jag är en dominant kvinna som önskar ta lekarna till nästa nivå med min undergivne man. Vi är inte ett regelrätt ”par” utan vi träffas, har det skönt och leker. Därför finns det ingen risk för svartsjuka! Jag söker nu en undergiven kvinna som är binyfiken, som vill hjälpa mig att reta och egga min slav, som vill prova på sex med en kvinna medan min slav är fastspänd och ser på och som vill bli knullad av min slav medan jag ser på.

Han gör vad jag ber honom om så vill du bli slickad tills du kommer så viska det till mig och jag ser till att det händer. Jag styr leken, men inget sker utan samtycke och vi använder självklart kondom och stoppord. Jag träffar dig först själv för en fika, (jag skyddar självklart mina undergivna), om vi kommer överens så träffar du min undergivna och då avgörs om det blir någon lek.

Vill du först leka med bara mig så är jag öppen för det. Du bör vara mellan 25 – 40 år, ta hand om dig, vara renlig och ha ett kinky och öppet sinne. De som tänder på kiss, bajs och blöjor gör sig inte besvär, inte de som gillar choking-lekar heller.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *