Söker varm och passionerad KK

Jag är en 35-årig bildad kvinna som söker regelbunden intim och lekfull kontakt inför kommande höstmånader. Jag vill gärna träffa en kk som jag kan klicka med både på ett mentalt och fysiskt plan. Ömsesidig attraktion, kemi, lyhördhet, värme och respekt är förstås viktigt. Jag har en öppen och utforskande inställning till sex och uppskattar om du också har lätt att kommunicera och prata om ämnet. Jag attraheras endast av normalbyggda/vältränade män som är längre än mina 175 centimeter.

Jag trivs med variation – dvs både att styras och att bli styrd med ett fast grepp (mums). Massage, kyssar och långa förspel är härligt. Jag har en ganska god sexuell aptit när den väl blir igångsatt och det vore trevligt om du också har det. Söker någon som är mellan 28 och 40. Bild efterfrågas.

Kände att det var dags för en annons nu när jag står utan en regelbunden kk. Med regelbunden kk menar jag att vi träffas så ofta som min primära relation tillåter det.

Jag söker dig som gillar att höras lite varje dag om vardagliga saker. Som jag kan skämta, dryga och ha roligt med. En kompis att mysa framför en film med eller varför inte gå ut och äta tillsammans. Jag söker dig som gillar sex lika mycket som jag gör och som gärna använder leksaker samtidigt. Ett plus är om du är intresserad av BDSM.

Jag är gift men lever i öppen relation. Med det sagt går det inte alltid att vara hos mig och därmed behöver vi kunna vara hos dig. Hoppas jag hittar dig!

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *