Större tjej söker kvinnlig kk

söker kvinnlig kkHejsan, jag är en större tjej som letar efter en kvinnlig kk, jag vill att vi ska kunna ses återkommande. Söker inga engångsligg. Om mig då, har g-kupa på brösten, en charmig personlighet och är söt överlag. Piercad och tatuerad om det är ett plus. Jag kan dansa lite magdans, kan säkert få dig att skratta (en av mina bästa kvalitéer är mina dåliga/bra skämt), kan skriva poesi och noveller och kan även teckna och måla samt lite annat. Studerar för tillfället. I sex är jag flexibel, jag gillar en hel del, allt från vanligt sex till bdsm-sex. Det vore perfekt om du vore som jag och öppen för både och.

Dock är mitt huvudmål att båda parter har det så skönt som möjligt (även när man har bdsm-sex) om du förstår vad jag menar.

Om dig då; Du är helst inte alldeles för gammal, alltså över 50. Men har du en charmig personlighet och så så kan jag givetvis göra undantag. För mig är det viktigast att vi klickar på ett vänskaps och sexuellt plan än att du är en superhet tjej – alla människor är vackra oavsett hur de ser ut för mig. Sen ska väl erkänna att jag är en svag människa för fina ögon och händer. 😉 Tycker du det låter intressant? Skriv iså fall till mig 🙂

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *