Sugen äldre kvinna

Sugen äldre kvinna vill knullaSugen äldre kvinna som letar efter en Hingst i sina bästa dagar, 43 år gammal söker Ung eller äldre man som vill knulla min våta saftiga fitta. Jag har ett par fina rattar med långt blont hår, älskar att rida och smått ta kommandot. Letar efter en hård och stor kuk som kan knulla båda mina hål i doggie.

Vill ha den djupt och hårt uppkört i mig. Vill verkligen känna den köras in till max medan du snärtar mig med min lilla piska jag har införskaffat mig! Snart är det nytt år och jag har inte haft sex på över ett år så var beredd på fler träffar ifall du har intresse, och första natten kommer garanterat vara länge.

Känner även att jag vill lära känna dig lite innan vi träffas så en stadig kontakt innan vi träffas för en träff!
Tänkte att vi börjar med kontakt via internet, delar lite bilder eventuellt prata via videosamtal och visar lite hud vem vet? :3

Hoppas ni som är intresserade förstår mina krav och förhoppningar. Har du egna behov eller något du vill pröva så kanske det är någonting jag kan hjälpa dig med?

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

  1. Hej Afrodite(blink)
    Hör av dig lämna sms el nr
    Är på hotell nära hotell post v 17

    Gärna alla dagar. Mån-Tors kväll o natt. Blink

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *