Undergiven kvinna söker Dominant kvinna

naken Undergiven kvinna söker dominantJag är en erfaren undergiven kvinna som uppskattar, bondage, fysiska övertag och dov smärta i form av till exempel handsmisk, örfilar och flogging. Jag söker en kraftfull, varm, vänlig, driven, verbal, intelligent och erfaren Dominant kvinna som delar mina kinks. Skriv till mig och visa att du förstår vad BDSM innebär i form av omhändertagande, riskmedvetenhet och kommunikation.

Berätta även lite om dig själv som person. Får jag ett sådant brev lovar jag att svara! Jag är INTE intresserad av: blod, el, kiss, bajs, förnedring, regler och straff, slavinneträning eller skarp smärta som rotting.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *