Visa en oskuld vad riktiga orgasmer är?

Visa en oskuld skön orgasm Hej! Jag är en 21årig tjej som har bestämt sig att bli av med sin oskuld with the night of my life. Är du den rätta för uppdraget? Det jag söker är 1 eller två kvinnor som tar väl hand om mig över en natt, vibrator, dildo, gagball, buttplug, att bli fastbunden… I princip hela köret förutom stötar… Inte min grej. Är ni som kan ta väl hand om en oskyldig brud? Kvällen ska börja långsamt då jag som sagt inte är den mest töjda liksom men jag är öppen för mycket.

Har ni frågor är det bara att höra av sig. Ni kan inte se ut hur som heller, välvårdade är ett krav. Detta sker hos er utan att någon får reda på det. Så vill ni/ du ge mig the night of my life där jag till slut är heelt slut pga alla orgasmer och njutning så är det bara att höra av sig. Ni får gärna va äldre än 23 iaf.

Logga in eller bli medlem för att svara på denna annons!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *